Φτιάξτε θήκη μπαταριών για το BBC micro:bit σας

Εκτυπώστε, κόψτε και φτιάξτε τη δική σας θήκη μπαταριών για το micro:bit σας, για να μην το μπερδέψετε ποτέ με κάποιο άλλο!

Όταν αγοράζετε το micro:bit, το κουτί περιλαμβάνει ένα εύχρηστο χαρτονένιο πατρόν που μπορείτε να κόψετε και να χρησιμοποιήσετε για να στερεώσετε την θήκη μπαταριών μαζί με το micro:bit. Αυτό το καθιστά εύχρηστο και εύκολο στη μεταφορά.

Παρόλα αυτά, δεν χρειάζεται να έχετε το κουτί του micro:bit για να χρησιμοποιήσετε το πατρόν αυτό. Το δημοσιεύσαμε εδώ, ώστε να μπορείτε να το κατεβάσετε, να το εκτυπώσετε και να δοκιμάσετε να το προσωποποιήσετε και να το προσαρμόσετε μόνοι σας.

Αρχεία για κοπή και εκτύπωση

Κατεβάστε το αρχείο, εκτυπώστε το, κόψτε το και διακοσμήστε το όπως θέλετε εσεις!

GROBOTRONICS - WINK with bulb

Συναρμολόγηση

Κόψτε το περίγραμμα του κουτιού κόβοντας γύρω από τις γραμμές του πατρόν.

Θα χρειαστεί επίσης να κόψετε τα ανοίγματα για τα κουμπιά και την υποδοχή για να περάσετε το καλώδιο της μπαταρίας.

Ακολουθήστε τα παρακάτω τρία βήματα, για να διπλώσετε τη θήκη γύρω από την μπαταρία και το micro:bit και μετά είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

micro:bit battery case diy
  1. Τοποθετήστε την θήκη μπαταριών σας στο χαρτόνι και περάστε το καλώδιο της θήκης μέσα από την τρύπα που ανοίξατε νωρίτερα.
  2. Διπλώστε το πάνω και το κάτω αυτί του κουτιού το ένα προς το άλλο κλείστε το κουτί ώστε να ασφαλίσει την θήκη στην θέση της.
  3. Τοποθετήστε το micro:bit πάνω από τη θήκη μπαταριών και διπλώστε τη δεξιά και την αριστερή άκρη του κουτιού πάνω από το micro:bit, όπως φαίνεται στην φωτογραφία, σπρώχνοντας τα κουμπιά A και B μέσα από τα ανοίγματα που κόψατε νωρίτερα.
GROBOTRONICS - WINK with bulb

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Φτιάξτε τα πιο δημιουργικά δώρα Χριστουγέννων!

Μάθε πολλαπλασιασμό με το BBC micro:bit!

Προγραμμάτισε μια κινούμενη καρδιά στο BBC micro:bit σου!

Παίξτε Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί με το BBC micro:bit!