plug and make kit cover

Plug and Make Kit: IoT για όλους, από το μηδέν!

Δεν έχετε εμπειρία σε IoT εφαρμογές? Θέλετε όμως να ξεκινήσετε γρήγορα και εύκολα? Σε 45 μόλις λεπτά θα έχετε στα χέρια σας το πρώτο σας project!

IoT Project? Τώρα μπορείς και εσύ!

Η εποχή μας βομβαρδίζεται από την ανάγκη του γρήγορου και εύκολου IoT. Πια οι αυτοματισμοί και τα project τεχνολογίας δεν βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια έμπειρων προγραμματιστών αλλά έχουν περάσει στα χέρια απλών καθημερινών χρηστών, μαθητών και DIY makers.

plug and make kit project Eco Watch

Καθώς τα έξυπνα σπίτια, η απομακρυσμένη παρακολούθηση και ο αυτοματισμός γίνονται καθημερινές ανάγκες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν έναν γρήγορο και πρακτικό τρόπο να δημιουργήσουν τα δικά τους IoT projects – χωρίς να χρειάζεται να διαβάσουν για ώρες προγραμματισμό ή να πρέπει να ασχοληθούν με κολλήσεις και πολύπλοκες συνδέσεις.

Ωστόσο, συχνά η τεράστια γκάμα πολύπλοκων κιτ και εξαρτημάτων που υπάρχει στην αγορά, δεν διευκολύνει την διαδικασία αυτή. Εκεί είναι που ένα προσεκτικά σχεδιασμένο κιτ, όπως το Arduino Plug and Make Kit, κάνει τη διαφορά! Με το Arduino UNO R4 WiFi και τα ευέλικτα Modulino® nodes, το κιτ αυτό προσφέρει μια εύκολη και μεθοδική εισαγωγή στον κόσμο του IoT και των ηλεκτρονικών, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ σύνθετης τεχνολογίας και πρακτικής χρηστικότητας.

plug and make kit cloud

Παράλληλα παρέχει πρόσβαση σε hardware και software που χρησιμοποιείται ευρέως στον κόσμο του IoT (όπως το UNO R4) και υποστηρικτικό υλικό, σχεδιασμένο να ζωντανέψει τις ιδέες σας – από απλούς αυτοματισμούς μέχρι πιο σύνθετα projects, με ελάχιστη προετοιμασία και μέγιστα αποτελέσματα.

Γιατί διαφέρει το Plug and Make Kit?

Το Plug and Make Kit παρέχει μια προσέγγιση χωρίς breadboard και κολλήσεις, χρησιμοποιώντας το φιλικό προς το χρήστη οικοσύστημα της Arduino. Δίνοντας έμφαση στο τελικό αποτέλεσμα, κάθε project μέσα σε αυτό το kit μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από 45 λεπτά, παρέχοντας σας άφθονο χρόνο για να επεκτείνετε και να προσαρμόσετε το αποτέλεσμα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες.

UNO R4 WiFi: Η καρδιά του κιτ

Απολαύστε την εισαγωγή σας στο IoT με έναν από τους πιο διάσημους μικροελεγκτές στον κόσμο!

Στην καρδία του κιτ βρίσκεται το Arduino UNO R4 WiFi, η κορυφαία επιλογή μεταξύ των makers, διαθέτοντας ισχυρούς μικροεπεξεργαστές που φέρνουν νέα πλεονεκτήματα, όπως επικοινωνία Wi-Fi ® /Bluetooth ® Low Energy, σύνδεση Qwiic, DAC, μεγάλο LED matrix και πολλά άλλα.

plug and make kit UNO R4

Το prototyping γίνεται παιχνίδι με τα Modulino ®

Επικοινωνήστε με τα project σας με μια σειρά αισθητήρων και κουμπιών με τα Modulino!

Τι είναι τα Modulino?

Ειδικά εάν ξεκινήσατε μόλις την ενασχόληση σας με αισθητήρες ή προγραμματισμό και σύνδεση hardware τα Modulino είναι το ιδανικό οικοσύστημα για εσάς!

Τα Modulino nodes είναι μια συλλογή από αισθητήρες και ενεργοποιητές συμβατούς με το σύστημα Qwiic (I2C) που έχουν σχεδιαστεί για να απλοποιούν τις συνδέσεις του hardware σας. Αυτό επιτρέπει σε αρχάριους να ξεκινήσουν γρήγορα και εύκολα, ενώ παράλληλα σε έμπειρους makers να δημιουργούν γρήγορα ιδέες μέσω prototyping.

Χωρίς κολλήσεις

Επικεντρωθείτε στην εφαρμογή σας: ξεχάστε τα breadboards, τα jumper wires και τα κολλητήρια.

Πολωμένοι ακροδέκτες

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος ή να τα βραχυκυκλώσετε, υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να τα συνδέσετε όλα μαζί!

Αλυσιδωτή συνδεσιμότητα

Συνδέστε πολλαπλά modules σε σειρά και επεκτείνετε τις δυνατότητες του επόμενου project σας με τα Qwiic

plug and make kit project HOURGLASS

Ποια Modulino περιλαμβάνει το κιτ?

Κάθε ένα από τα 7 Modulino του Plug and Make kit έχει μια ξεχωριστή λειτουργία. Είτε ανιχνεύει το περιβάλλον, είτε εμφανίζει πληροφορίες και μπορεί να συνδεθεί διαδοχικά, καθιστώντας τη διαδικασία κατασκευής του project σας γρήγορη και διαδραστική.

Modulino MOVEMENT
MOVEMENT

Μετρήστε την επιτάχυνση, την περιστροφή και τη θερμοκρασία, και συλλέξτε δεδομένα για εφαρμογές ανίχνευσης κίνησης. Ιδανικό για projects που περιλαμβάνουν αναγνώριση κινήσεων, βηματομέτρηση και παρακολούθηση κραδασμών.

Modulino DISTANCE
DISTANCE

Χρειάζεστε ακριβείς μετρήσεις απόστασης? Το Modulino DISTANCE είναι ιδανικό για εφαρμογές που απαιτούν ακριβή ανίχνευση απόστασης, όπως τα ρομπότ και οι αισθητήρες εγγύτητας.

Modulino THERMO
THERMO

Μετρήστε θερμοκρασία και υγρασία και φτιάξτε εφαρμογές περιβαλλοντικής παρακολούθησης και ελέγχου του κλίματος.

KNOB

Ενα περιστροφικό encoder με διακόπτη SPST. Σας δίνει τον ακριβή έλεγχο των user interfaces σας και επιτρέπει την ρύθμιση τους

Modulino BUTTONS
BUTTONS

Περιλαμβάνει τρία κουμπιά SPST και τρία κίτρινα LED. Είναι ιδανικό για τη δημιουργία διαδραστικών interfaces εισόδου.

Modulino PIXELS
PIXELS

Τέλειο για τη δημιουργία πολύχρωμων ενδείξεων και φωτιστικών effects

Modulino BUZZER
BUZZER

Κατάλληλο για την παραγωγή ήχων και ειδοποιήσεων σε διάφορα projects

Τα 5 βήματα για το πρώτο IoT Project σου!

Όπως πάντα, η Arduino υποστηρίζει την μαθησιακή εμπειρία με δωρεάν υλικό, αλλά και με πρόσβαση στο διαρκώς αναπτυσσόμενο οικοσύστημα της. Το κιτ είναι συμβατό με το Arduino Cloud για να δημιουργείτε προσωποποιημένα dashboard για τα project σας ενώ συνοδεύεται από δωρεάν πρόσβαση σε 7 δωρεάν tutorial για να γνωρίσετε το κιτ και τον εξοπλισμό κάνοντας κάποια από τα πιο δημοφιλή IoT project!

Ακολουθήστε τα παρακάτω 5 βήματα για εύκολη πρόσβαση στο διαθέσιμο υλικό!

Πλεονεκτήματα και σύνοψη

Το Plug and Make Kit είναι μια πρωτοποριακή προσέγγιση στην χρήση hardware χωρίς breadboard για να ξεκινήσετε με το IoT και να υλοποιήσετε το πρώτο σας project σε λιγότερα από 45 λεπτά!

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι σίγουρα η ευκολία στη χρήση αλλά και ο πολύ λίγος χρόνος που χρειάζεται για να καταφέρετε να έχετε στα χέρια σας ένα λειτουργικό project το οποίο θα σας έχει βοηθήσει να κατανοήσετε την χρήση του λογισμικού αλλά και του hardware!

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει συγκεκριμένη σειρά για την κατασκευή των 7 δωρεάν project, μπορείτε να ξεκινήσετε με όποιο ταιριάζει στις ασχολίες σας και τα ενδιαφέροντα σας!Έξυπνο σπίτι, χειριστήριο για gaming, μετεωρολογικό σταθμό, κλεψύδρα? Έτσι, δεν θα χάσετε γρήγορα το ενδιαφέρον σας προσπαθώντας να ανάψετε απλά ένα LED!

Συνεχίστε να μαθαίνετε και να δημιουργείτε και παράλληλα πάρτε ιδέες από άλλους χρήστες μέσω της ενεργής κοινότητας χρηστών!
Δείτε τα project άλλων χρηστών στο Project Hub!

Plug and Make kit-Project

Το Plug and Make Kit θα σας εισάγει σε μια νέα εμπειρία εύκολης διασύνδεσης αισθητήρων και ηλεκτρονικών!

Ξεκινήστε το πρώτο σας IoT project σήμερα! Αγοράστε το δικό σας:

Post navigation

Πιστοποίηση Arduino!

Δημιουργώντας έξυπνες συσκευές IoT με το ChatGPT και το Arduino Cloud: Ένα ταξίδι στην αλληλεπίδραση με τη φυσική γλώσσα

Γνωρίστε τα Arduino Nano. Μικρό μέγεθος – Τεράστιες δυνατότητες!

Γνωρίστε το Opta™ σας!