arduino nano-esp32

Ανακαλύψτε το νέο Arduino Nano ESP32: Η επανάσταση στο IoT!

Το Arduino Nano ESP32 διαθέτει Wi-Fi®/Bluetooth®, USB-C® και RGB LED. Υποστηρίζει τροφοδοσία 5V USB, τάση λειτουργίας 3,3 V και εύρος 6-12 V. Όλα αυτά σε μόλις 45x18 mm!

Δημιουργήστε το πρώτο – ή το επόμενο σας- project IoT με το νέο Arduino Nano ESP32. Η τελευταία προσθήκη στην μεγάλη γκάμα των μικροσκοπικών πλακετών της Arduino με τα πανίσχυρα χαρακτηριστικά συνδυάζει την προσβασιμότητα και την ευελιξία του οικοσυστήματος Arduino με τις δυνατότητες του μικροελεγκτή χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας system-on-a-chip ESP32-S3.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διατηρήσετε τη γνώριμη διάταξη πλακέτας Nano (μόλις 45×18 mm!), να λάβετε όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε – μέσω των βιβλιοθηκών ή της δραστήριας κοινότητάς της Arduino – και να κατακτήσετε την MicroPython σε χρόνο μηδέν.

Αξιοποιήστε το IoT με τον μικροελεγκτή του Nano ESP32

Το Nano ESP32 παρουσιάζει μια εντελώς νέα αρχιτεκτονική μικροελεγκτή στην οικογένεια Nano, υιοθετώντας ένα από τα αγαπημένα πρότυπα του IoT για να σας προσφέρει νέες ευκαιρίες για κατασκευές σε όλα τα επίπεδα.

Φανταστείτε απλώς να εφαρμόσετε ένα νέο σύστημα για τον απομακρυσμένο έλεγχο των κλειδαριών της πόρτας ή την αυτοματοποίηση στα στόρια του δωματίου, να κατασκευάσετε ένα μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι για τα παιδιά σας ή να προτρέψετε τους μαθητές σας να κατασκευάσουν το πρώτο τους έξυπνο αντικείμενο με αυτή τη βολική μικρή πλακέτα: υπάρχουν απεριόριστες εφαρμογές για τον οικιακό αυτοματισμό, τα παιχνίδια και την εκπαίδευση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σκεφτείτε σε διαφορετική κλίμακα!

Το νέο Nano ESP32 φέρνει τη MicroPython και το IoT στη διάθεση των χρηστών της Arduino – και είναι ένα θερμό καλωσόρισμα για όποιον χρησιμοποιεί ήδη τη MicroPython και ασχολείται με το IoT, στην οικογένεια της Arduino! Χάρη στις εκτεταμένες, τακτικά ενημερωμένες βιβλιοθήκες και τη “φορητότητα” σε οποιαδήποτε πλακέτα Arduino που είναι συμβατή με ESP32, αυτό μπορεί να είναι το πρώτο σας βήμα προς ένα ολόκληρο σύμπαν από projects ανοιχτού κώδικα και ανοιχτόμυαλων ανθρώπων. Το Arduino Nano ESP32 είναι η καλύτερη πλακέτα για την εκμάθηση MicroPython για νέους και παλιούς χρήστες!

Ξεκλειδώστε νέες δυνατότητες με το Arduino Cloud

Αλλά τα νέα δεν σταματούν εδώ. Το Nano ESP32 έρχεται με έτοιμη υποστήριξη Arduino Cloud, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που έχει σχεδιαστεί για να ζωντανέψει γρήγορα τα project σας. Είτε είστε έμπειρος προγραμματιστής είτε ξεκινάτε μόλις το ταξίδι σας στο IoT, το Arduino Cloud σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε πολύπλοκες ιδέες με μια απλή και φιλική προς το χρήστη εμπειρία.

Προγραμματίστε από οπουδήποτε, ελέγξτε και παρακολουθήστε τα project σας με όμορφα προσαρμοσμένα dashboards από τον αγαπημένο σας browser ή την εφαρμογή IoT Remote, μοιραστείτε πληροφορίες μεταξύ πολλαπλών συσκευών, ενσωματώστε ομαλά τις συσκευές σας με την Alexa και πολλά άλλα. Το νέο Nano ESP32 και το Arduino Cloud είναι ένας πανίσχυρος συνδυασμός στο IoT που θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να διασκεδάσετε! Η υποστήριξη του Arduino Cloud για το Nano ESP32 θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο του 2023.

Όταν πρόκειται για IoT και την κατασκευή πρωτοτύπων, η φιλοσοφία της Arduino είναι να έχετε όχι μόνο την καλύτερη τεχνολογία για το project σας, αλλά και την καλύτερη εμπειρία από τη χρήση των προϊόντων. Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας με αυτό το νέο εργαλείο στα χέρια σας.

Το Nano ESP32 θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο GRobotronics Makerstore!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arduino Science Journal: Νιώστε πραγματικοί επιστήμονες!

Πιστοποίηση Arduino!

Έξυπνα παράθυρα και περσίδες με Arduino!

UNO R4: Μια νέα διάσταση στο χώρο του making