arduino Nano-Family

Γνωρίστε τα Arduino Nano. Μικρό μέγεθος – Τεράστιες δυνατότητες!

Επιλέξτε το κατάλληλο Arduino Nano για home automation, έξυπνη κηπουρική, παιχνίδια, wearables, ή βιομηχανικές εφαρμογές!

Η οικογένεια των Arduino Nano παρέχει μια τεράστια γκάμα μικρών πλακετών με προδιαγραφές για μεγάλα και μικρά projects.
Επιλέξτε το κατάλληλο Nano για οικιακό αυτοματισμό, έξυπνη κηπουρική, παιχνίδια, wearables, τέχνη, μουσική, design ή βιομηχανικές εφαρμογές – και αρχίστε να σκέφτεστε σε διαφορετική κλίμακα.

Arduino Nano

Arduino Nano

Το κλασικό Arduino Nano είναι η μικρότερη πλακέτα για να κατασκευάσετε τα projects σας σε μια ευέλικτη διάταξη πλακέτας!

Κατασκευάστε έναν κύβο LED, έναν μετεωρολογικό σταθμό ή ένα σύστημα παρακολούθησης θερμοκρασίας και υγρασίας.

Arduino Nano esp 32

Nano ESP32

Το νέο μέλος της εμβληματικής σειράς Nano, το Nano ESP32. Αυτή η πλακέτα φέρνει όλη τη δύναμη του γνωστού ESP32-S3 με την πλήρη υποστήριξη του οικοσυστήματος Arduino, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να εξερευνήσουν τον κόσμο της Arduino και της MicroPython χωρίς κανένα εμπόδιο. Απλά απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και ξεκινήστε την κατασκευή για το επόμενο IoT project.

Αυτό είναι το μέλλον του IoT!

Arduino Nano every

Nano Every

Η καλύτερη πλακέτα για απροβλημάτιστα project IoT: μικρή, εύχρηστη και οικονομική – στην κλασική διάταξη πλακέτας Nano! Ιδανική για όλους, από την εκπαίδευση έως τη ρομποτική.

Κατασκευάστε μια RFID κλειδαριά πόρτας , δημιουργήστε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού ή χρησιμοποιήστε έναν μικροελεγκτή MIDI για να δημιουργήσετε μουσική, με ένα Nano.

Arduino Nano 33 iot

Nano 33 IoT

Φτιάξτε το δικό σας έξυπνο σπίτι, διαδραστικό παιχνίδι ή έξυπνο κήπο! Το IoT γίνεται εύκολο με χάρη στη διάταξη του Nano και το Arduino IoT Cloud.

Κατασκευάστε μια αυτόματη ταΐστρα για κατοικίδια, δημιουργήστε έναν έξυπνο αισθητήρα στάθμευσης για να κάνετε πιο εύκολο το παρκάρισμά σας ή διαχειριστείτε την κατανάλωση ενέργειας στο σπίτι.

Arduino Nano 33 ble

Nano 33 BLE

Η πιο compact πλακέτα της Arduino με Bluetooth® και Bluetooth® Low Energy και ενσωματωμένο αισθητήρα αδρανείας: πειραματιστείτε με το IoT και την AI, στη δουλειά και στο παιχνίδι!

Η πιο μικροσκοπική διάταξη πλακέτας της Arduino, για επιστημονικά πειράματα που χρειάζονται ασύρματη επικοινωνία σε μικρές αποστάσεις.

Arduino Nano 33 ble sense

Nano 33 BLE Sense Rev2

Κατασκευάστε ένα φορητό fitness tracker, ελέγξτε τα φώτα με μια κίνηση ή ελέγξτε την ποιότητα του αέρα με ευκολία.

Αναγνωρίστε κινήσεις, χειρονομίες και σπουδαίες ιδέες – με την φορητή πλακέτα με δυνατότητα AI σε μέγεθος Nano. Ένα κλασικό μοντέλο που είναι έτοιμο για κάθε τάση του IoT.

Arduino Nano RP2040 Connect

Nano RP2040 Connect

Μεγάλες ιδέες; Μετατρέψτε τις στο επόμενο σπουδαίο IoT project σας, με το Nano που χωράει μικρόφωνο και αισθητήρα κίνησης σε ένα μικροσκοπικό μέγεθος.

Κατασκευάστε ένα σύστημα οικιακού αυτοματισμού με φωνητικό έλεγχο χρησιμοποιώντας MicroPython ή δημιουργήστε projects μηχανικής μάθησης με τις δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης (AI) της πλακέτας.

Συγκρίνετε τα Arduino Nano

Arduino Nano comparison table
Πίνακας Συγκρισης Χαρακτηριστικών Arduino Nano

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προγραμματίστε το Arduino Nano ESP32 για να κάνετε την δική σας DIY κονσόλα παιχνιδιών!

UNIHIKER: Ένας Linux-based μικροϋπολογιστής με οθόνη και υποστήριξη IoT

Εύκολο Machine Learning με το Arduino_KNN

Ό,τι χρειάζεται να ξέρετε για την MicroPython σε μικροελεγκτές!