arduino pro

Βιομηχανικές λύσεις IoT με Arduino PRO

Κατασκευάστε γρήγορα απλά και με ασφάλεια μια Iot συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από πολυμορφικές πλακέτες Arduino Pro!

Το Arduino Pro είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που παρέχει hardware, firmware, λογισμικό, υπηρεσίες cloud και υποστηρικτικό περιεχόμενο.

Η Arduino παρέχει τις πιο σύνθετες βιβλιοθήκες για την επίλυση προβλημάτων επιχειρήσεων, π.χ. διασύνδεση πρωτοκόλλου field bus ως mod bus. Αναπτύσσει επίσης συνεργασίες που σχετίζονται με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης (AI), ώστε να είναι δυνατή η αναγνώριση εικόνας ή η επεξεργασία σήματος σε έναν μικροελεγκτή χωρίς ο προγραμματιστής να χρειάζεται να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες για το πώς λειτουργεί ο αλγόριθμος.

Κατασκευάστε γρήγορα μια συσκευή προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας χρησιμοποιώντας μια σειρά από πολυμορφικές πλακέτες Arduino που προσφέρουν την επιλογή ενσωματωμένης συνδεσιμότητας, όπως WiFi, Ethernet, LoRa®, Sigfox και mobile IoT (LTE Cat-M και NB-IoT) και περιλαμβάνουν έναν μικροελεγκτή Arm 32-bit και ενσωματωμένη κρυπτοπιστοποίηση ως στάνταρ.

Arduino PRO

Σειρά Arduino Pro

Πιστοποιημένος εξοπλισμός έτοιμος για βιομηχανική παραγωγή, σχεδιασμένος για απαιτητικές εφαρμογές βιομηχανικού ελέγχου, επεξεργασίας AI και ρομποτικής.

Portenta

Σειρά πλακετών υψηλής απόδοσης για εξαιρετικές επιδόσεις και ασφάλεια βιομηχανικής κλάσης, αξιοποιώντας το οικοσύστημα Arduino για την ανάπτυξη ισχυρών αλγορίθμων AI και machine learning (μηχανικής μάθησης).

Arduino PRO portenta

Nicla

Η μικρότερη πλακέτα βιομηχανικού χαρακτήρα της Arduino για εύκολη ανάπτυξη AI και Machine Learning χαμηλής ισχύος σε υπάρχουσες υποδομές. Πλήρως εξοπλισμένες με αισθητήρες βιομηχανικού επιπέδου, οι πλακέτες Nicla έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν ως αυτόνομο σύστημα που λειτουργεί με μπαταρία.

Arduino PRO nicla

Opta

Το microPLC με δυνατότητες βιομηχανικού IoT. Ανακαλύψτε τον εύκολο και ευέλικτο βιομηχανικό και κτιριακό αυτοματισμό, με το micro PLC της Arduino που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Finder.

Arduino PRO opta

Edge Control

Ζήστε το μέλλον της έξυπνης γεωργίας με το Edge Control. Ελέγξτε και παρακολουθήστε εξωτερικά περιβάλλοντα από παντού, αξιοποιώντας παράλληλα στο έπακρο την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Μια λύση απομακρυσμένης παρακολούθησης και ελέγχου, βελτιστοποιημένη για εξωτερικά περιβάλλοντα. Μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε και είναι κατάλληλο για εφαρμογές γεωργίας υψηλής ακριβείας, έξυπνης γεωργίας και άλλες εφαρμογές που απαιτούν έξυπνο έλεγχο σε απομακρυσμένες τοποθεσίες.

Arduino PRO edge control

MKR

Η ιδανική λύση για τις IoT εφαρμογές τελευταίας τεχνολογίας με τροφοδοσία μπαταρίας.

Όλες οι πλακέτες MKR έχουν κοινή διάταξη ακροδεκτών (pin), ώστε οι προγραμματιστές να μπορούν εύκολα να εναλλάσσονται μεταξύ των πρωτοκόλλων ασύρματης επικοινωνίας με ελάχιστες αλλαγές στο λογισμικό και με αποδοτικό τρόπο.

Arduino PRO mkr

Nano

Μικρό μέγεθος, ισχυροί επεξεργαστές και εξαιρετική αξιοπιστία

Οι μικροσκοπικές και πανίσχυρες πλακέτες Nano προσφέρουν τη δυνατότητα εκτέλεσης ενσωματωμένου AI και Machine Learning. Περιλαμβάνουν μια σειρά ενσωματωμένων αισθητήρων και Bluetooth® – ιδανικές για wearables, drones ή οποιοδήποτε άλλο project.

Arduino PRO nano

LoRa® gateways

Συνδέστε τις LoRa ® συσκευές σας αποτελεσματικότερα από ποτέ.

Αξιοποιήστε το κορυφαίο πρότυπο πρόσβασης IoT με έτοιμα προς χρήση, βιομηχανικής ποιότητας LoRa® gateways.

Ενσωματώστε την ασφαλή και αξιόπιστη συνδεσιμότητα LoRaWAN® σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών, με προϊόντα που τροφοδοτούνται από RAKwireless και είναι ειδικά σχεδιασμένα για εσωτερική ή εξωτερική κάλυψη.

Arduino PRO lora wan

Open Source Φιλοσοφία

Το Open Source μοντέλο της Arduino PRO που αφορά τις λύσεις λογισμικού, είναι πιο εξελιγμένο σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μοντέλα κλειστού κώδικα που βασίζονται στην πώληση αδειών χρήσης ανεξάρτητα από το σενάριο χρήσης. Η Arduino βασίζει τη τεχνολογία της σε άδειες λογισμικού εγκεκριμένες από το OSI (Open Source Initiative) που επιτρέπουν τη χρήση, μελέτη και τροποποίηση του κώδικα από οποιονδήποτε, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει επιλογές διπλής αδειοδότησης για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο.

Η Arduino παρέχει στους μηχανικούς τα εργαλεία για να αποφεύγουν την επανασύνταξη ή επανάληψη εργασιών και κώδικα, αφήνοντάς τους έτσι ελεύθερους να επικεντρωθούν στην τελική εφαρμογή, ιδίως μέσω του Arduino Cloud.

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εύκολο Machine Learning με το Arduino_KNN

Arduino Portenta C33: Ένα υψηλών επιδόσεων οικονομικό οξύμωρο

Κρατήστε το σκορ σας στο μπάσκετ με ένα Arduino Nano 33 BLE Sense

Arduino Opta: Το microPLC με δυνατότητες βιομηχανικού IoT