edison v3 banner

Νέα γενιά Edison V3: Φέρνοντας την επανάσταση στην εκπαιδευτική ρομποτική!

Το γνώριμο εκπαιδευτικό ρομπότ Edison, αναβαθμίστηκε και είναι έτοιμο για δράση!

Ανακοινώθηκε από την Microbric το ρομπότ Edison V3 – η νέα έκδοση του ρομπότ Edison που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν προγραμματισμό και ρομποτική διασκεδάζοντας! Το Edison V3 διατηρεί το μικρό του μέγεθος και τις δυνατότητές του αλλά μας παρουσιάζει μερικές συναρπαστικές βελτιώσεις!

Ας δούμε αναλυτικά τα βελτιωμένα χαρακτηριστικά που κάνουν το Edison V3 να ξεχωρίζει στον κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Καλώδιο USB

Αν νομίζατε ότι γνωρίζατε το Edison, ετοιμαστείτε για μια ευχάριστη έκπληξη! Το καλώδιο φόρτισης είναι πια ενσωματωμένο στο ρομπότ για εύκολη και γρήγορη σύνδεση!

Συνδέστε το Edison V3 σε δευτερόλεπτα και απλοποιήστε ακόμα περισσότερο τον προγραμματισμό και την σύνδεση στον υπολογιστή! O καινοτόμος σχεδιασμός του διαθέτει ειδική εσοχή για την φύλαξη του καλωδίου για να μην το αναζητήσετε ποτέ ξανά στην τσάντα σας!

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Η νέα επαναφορτιζόμενη μπαταρία σας επιτρέπει να απολαύσετε το παιχνίδι για ακόμα περισσότερη ώρα! Με πάνω από 60 λεπτά συνεχούς λειτουργίας, οι μαθητές μπορούν πλέον να ασχολούνται περισσότερο με τις μαθησιακές εμπειρίες χωρίς να ανησυχούν ότι θα χρειαστεί να αλλάξουν μπαταρίες στη μέση του μαθήματος.

Η ενσωμάτωση μιας εσωτερικής επαναφορτιζόμενης μπαταρίας ενισχύει την ευκολία, συμβάλλει στην αδιάλειπτη μάθηση στην τάξη και, το σημαντικότερο, βοηθάει τον πλανήτη. Η εσωτερική επαναφορτιζόμενη μπαταρία είναι επίσης αποσπώμενη, οπότε το Edison V3 δεν αχρηστεύεται αφού η μπαταρία φτάσει στο τέλος της ζωής της. Πείτε αντίο στα συχνά διαλείμματα για φόρτιση και παίξτε ελεύθερα!

Βελτιωμένα ηλεκτρονικά

Μια από τις αόρατες βελτιώσεις που κάνουν τεράστια διαφορά είναι το έξυπνο μικροτσίπ, που αυξάνει τις δυνατότητες προγραμματισμού και προσφέρει προηγμένες εμπειρίες μάθησης. Είναι ο εγκέφαλος πίσω από ένα ακόμα πιο έξυπνο εργαλείο.

Επιλογές φόρτισης

Το Edison V3 μπορεί να φορτιστεί από οποιαδήποτε πηγή τροφοδοσίας USB-A. Σε περιβάλλον σχολικής τάξης ή κέντρου ρομποτικής, όπου υπάρχει ανάγκη φόρτισης πολλαπλών μονάδων, ο νέος φορτιστής EdCharger επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση έως και πέντε ρομπότ Edison V3, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία της σχολικής τάξης.

Edison

Τηλεχειρισμός με EdRemote

Edison

Το EdRemote είναι ένα τηλεχειριστήριο, σχεδιασμένο να λειτουργεί ειδικά με το Edison V3. Προσφέρει έναν δυναμικό τρόπο αλληλεπίδρασης με το Edison, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για δημιουργική εξερεύνηση και πειραματισμό αλλά και μια δυναμική προσέγγιση στον κόσμο του τηλεχειρισμού των ρομπότ. Με το EdRemote, οι μαθητές μπορούν να απογειώσουν τα ρομποτικά project τους, προωθώντας μια βαθύτερη κατανόηση του προγραμματισμού και της ρομποτικής.

Αναμένεται σύντομα στη γκάμα προϊόντων Edison!

Παρόλο που οι αναβαθμίσεις που έχουν γίνει είναι αξιοσημείωτες, η τιμή του Edison V3 παραμένει η ίδια!

Η δέσμευση του Edison για την εκπαίδευση STEM είναι να εδραιωθεί ο προγραμματισμός, η ρομποτική και το STEM και να γίνουν προσιτά και προσβάσιμα σε ένα ευρύ φάσμα εκπαιδευτικών πλαισίων.

Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζουν να υποστηρίζονται και να παρέχονται:

  • Οι τρεις γλώσσες προγραμματισμού, ξεκινώντας από τον προγραμματισμό με εικονίδια και drag-and-drop, συνεχίζοντας με τον προγραμματισμό με blocks και καταλήγοντας στον προγραμματισμό με κώδικα. (EdBlocks, EdScratch και EdPy)
  • Δωρεάν υποστηρικτική μαθησιακή ύλη για καθηγητές και μαθητές
  • Ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία, με σεβασμό προς το περιβάλλον
  • Το EdSketch παραμένει ίδιο και παρέχει συμβατότητα με LEGO!
  • Προσιτή τιμή για όλους!
Edison

Το Edison V3 αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό εργαλείο στην εκπαιδευτική ρομποτική, προσφέροντας βελτιωμένες δυνατότητες και φιλικά προς τον χρήστη χαρακτηριστικά που είναι βέβαιο ότι θα εμπνεύσουν μια νέα γενιά καινοτόμων και δημιουργικών μαθητών!

Μείνετε συντονισμένοι στο Grobotronics Makerstore για περισσότερες πληροφορίες!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Προγραμμάτισε μια κινούμενη καρδιά στο BBC micro:bit σου!

UNIHIKER: Ένας Linux-based μικροϋπολογιστής με οθόνη και υποστήριξη IoT

Δείξε πως νιώθεις με το BBC micro:bit!

Κάντε το BBC micro:bit θερμόμετρο!