Arduino_Giga-Display-Shield

Γνωρίστε το νέο Arduino GIGA Display Shield!

Προσθέστε έξυπνα interfaces, υψηλού επιπέδου user experience και τεχνολογία αιχμής στις δυνατότητές σας στον κόσμο του making με το Arduino GIGA Display Shield. Βάλτε οθόνη στο GIGA R1 WiFi σας και σπάστε τα όρια της δημιουργικότητάς σας!

Πριν από μερικούς μήνες, η Arduino υποσχέθηκε ότι το Arduino GIGA R1 WiFi θα σας επέτρεπε να “επεκτείνετε τις δυνατότητες σας και να είστε πιο δημιουργικοί από ποτέ”.

Πλέον, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μπορείτε να αναπτύξετε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές σας, με το Arduino GIGA Display Shield – μια πρωτοποριακή οθόνης αφής που επιτρέπει σε όλους τους makers να αναπτύσσουν χωρίς κόπο γρήγορα και με υψηλής απόκρισης γραφικά interfaces τα project τους με το GIGA R1 WiFi.

Διαθέτοντας μια οθόνη αφής 3,97″ 480×800 RGB, 16.7 εκατομμυρίων χρωμάτων, ένα ψηφιακό μικρόφωνο MP34DT06JTR, μια IMU BMI270 έξι αξόνων από την Bosch , έναν ακροδέκτη κάμερας Arducam® 20-pin και ένα LED RGB, το GIGA Display Shield είναι ιδανικό για την εύκολη δημιουργία φορητών συσκευών ή dashboards που μπορείτε να ελέγχετε με ένα μόνο άγγιγμα.

Η οθόνη αφής είναι multitouch και υποστηρίζει διάδραση με gestures (gesture enabled) και μέχρι 5 ταυτόχρονα touchpoint για συνδυασμό επιλογών λειτουργίας!

Ουσιαστικά προσθέτει έξυπνα interfaces, υψηλού επιπέδου user experience (UX) και τεχνολογία αιχμής στις δυνατότητές σας στον κόσμο του making.

Με το GIGA Display Shield, μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα ένα εντυπωσιακό User Interface στα projects του εξοπλισμού σας χωρίς επιπλέον καλωδιώσεις, να ρυθμίσετε τα γραφικά σας αυτόματα ανάλογα με τον προσανατολισμό της συσκευής ή τις ηχητικές εντολές ή να αξιοποιήσετε τις AI ικανότητες του computer vision σαν λύση για το input σας. Αν αυτό δεν είναι αρκετό, το νέο top-facing σετ υποδοχών του GIGA R1 WiFi αφήνει το επάνω header διαθέσιμο για επέκταση, για να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τις επιλογές σας, συνδέοντας άλλα shields.

Είστε έτοιμοι? Μάθετε περισσότερα για το πώς το Arduino GIGA Display Shield μπορεί να δώσει νέα πνοή στα project σας! Αφήστε την δημιουργικότητα σας ελεύθερη και απολάυστε την εμπειρία του νέου Shield!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LoRa: open source ασύρματη επικοινωνία για όλους

Arduino PLC Starter Kit- Ανακαλύψτε το μέλλον του Βιομηχανικού Αυτοματισμού

NVIDIA Jetson Developer Kits

Πιστοποίηση Arduino!