Portenta Hat Carrier: Προσθέστε Raspberry Pi® Hats στα Arduino project σας

Με το Arduino Portenta Hat Carrier η ρομποτική και ο κτιριακος αυτοματισμός γίνονται ευκολότερα από ποτέ! Συνδυάστε το με Raspberry Pi Hats για νέες δυνατότητες!

Ένα νέο μέλος προστίθεται στην οικογένεια των Portenta με την ανακοίνωση του Portenta Hat Carrier. Σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε σύνθετες εφαρμογές ρομποτικής και αυτοματισμού κτιρίων και συμβατό με τα Portenta X8, Portenta H7 και Portenta C33, το Portenta Hat Carrier παρέχει εύκολη πρόσβαση σε πολλαπλά περιφερειακά – συμπεριλαμβανομένων των CAN, Ethernet, microSD και USB – και επεκτείνει περαιτέρω κάθε εφαρμογή του Portenta.

Συνδυάστε τον κόσμο της Arduino με αυτόν του Raspberry Pi με το Portenta Hat Carrier για να δημιουργήσετε μια βιομηχανική πλατφόρμα συμβατή με Raspberry Pi® Hats και επεκτείνετε τις δυνατότητες των project σας πέρα από κάθε προηγούμενο επίπεδο.

Portenta Hat Carrier

Εξαιρετικό για prototyping και έτοιμο για επέκταση, διευρύνει τα χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε ένα τυπικό Raspberry Pi® Model B. Κάντε γρήγορο debugging με ειδικά JTAG pins και διατηρήστε τη θερμοκρασία υπό έλεγχο, ακόμα και σε έντονο φόρτο εργασίας με μια υποδοχή ανεμιστήρα PWM. Ελέγξτε actuators ή διαβάστε αναλογικούς αισθητήρες μέσω των επιπλέον 16x αναλογικών I/Os. Προσθέστε βιομηχανικές λύσεις μηχανικής όρασης σε οποιοδήποτε project αξιοποιώντας την ενσωματωμένη θύρα σύνδεσης κάμερας.

Εφαρμογές Βιομηχανικού Αυτοματισμού

Portenta Hat Carrier

Έλεγχος κίνησης ρομποτικού βραχίονα

Σε συνδυασμό με ένα Portenta Hat Carrier, το Portenta X8 μετατρέπεται σε ιδανικό εργαλείο για τον έλεγχο κίνησης βιομηχανικού εξοπλισμού και μηχανημάτων, συμπεριλαμβανομένων των βιομηχανικών ρομπότ. Το ενσωματωμένο CAN interface σε επίπεδο HW και το ROS container σε επίπεδο SW επιτρέπουν στο Portenta X8 να ελέγχει την τροχιά ενός ρομποτικού βραχίονα, ενώ ταυτόχρονα αλληλεπιδρά με όλα τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά μέρη (κινητήρες, αισθητήρες κ.λπ.).

Λύσεις έξυπνης διαλογής προϊόντων

Αυξήστε το ρυθμό παραγωγής σας ενσωματώνοντας ένα έξυπνο σύστημα διαλογής με το Portenta X8 και το Portenta Hat Carrier. Αξιοποιήστε αυτή τη λύση για να εφαρμόσετε την οπτική διαλογή εμπορευμάτων μέσω του TensorFlow, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να ενεργοποιείτε ένα σύστημα διαλογής με ιμάντα μεταφοράς όταν χρειάζεται.

Επαγγελματικός έλεγχος ποιότητας ήχου

Δοκιμάστε την ποιότητα ήχου ηχείων και οργάνων με το Portenta Hat Carrier σε συνδυασμό με το κατάλληλο Raspberry Pi® Hat. Ο συνδυασμός αυτός επιτρέπει επίσης την παρακολούθηση περιβαλλοντικών ήχων σε πολλαπλά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένων των επιπέδων θορύβου σε εργοστάσια παραγωγής ή σε δημόσιες υποδομές.

Εφαρμογές Κτιριακού Αυτοματισμού

Παρακολούθηση περιβαλλοντικών συνθηκών

Συνδυάστε το Portenta Hat Carrier με ένα Raspberry Pi® Hat για την παρακολούθηση περιβαλλοντικών παραμέτρων, όπως η θερμοκρασία, η ποιότητα του αέρα και τα επίπεδα CO2. Διαχειριστείτε εξ αποστάσεως τα συστήματα εξαερισμού και καθαρισμού του αέρα και λάβετε ειδοποιήσεις δυσλειτουργίας σε πραγματικό χρόνο στο Arduino Cloud για να προγραμματίσετε γρήγορα τις απαραίτητες παρεμβάσεις.

Έξυπνη ασφάλεια κτιρίων

Αξιοποιήστε το Portenta Hat Carrier για να βελτιώσετε το επίπεδο ασφαλείας ενός κτιρίου και λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο σε περίπτωση παραβίασης. Εφαρμόστε ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης με βίντεο ικανό να ανιχνεύει διαρρήκτες και βανδαλισμούς ή αναπτύξτε το δικό σας σύστημα ασφαλείας για τον έλεγχο εισόδου, συνδέοντας μια κάμερα υψηλών επιδόσεων.

Portenta Hat Carrier

Πηγαίντε τo prototyping σε άλλο επίπεδο

Arduino Portenta Hat Carrier

Απρόσκοπτη εμπειρία prototyping με Linux

Το Portenta Hat Carrier σας προσφέρει μια εμπειρία prototyping σε Linux χωρίς προβλήματα και ένα γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικότερο εργαλείο για τη δοκιμή των project σας, εξασφαλίζοντας παράλληλα τις δυνατότητες και τις επιδόσεις βιομηχανικού επιπέδου για τις οποίες είναι γνωστή η σειρά Portenta. Αξιόπιστο, προσβάσιμο και συμβατό για άπειρους συνδυασμούς με άλλα εξαρτήματα του οικοσυστήματος της Arduino και όχι μόνο, είναι το carrier που θα σας παρασύρει με την ευελιξία του.

Prototyping με υπάρχοντα Raspberry Pi® Hats

Το Arduino Portenta Hat Carrier είναι έτοιμο να χρησιμοποιηθεί με ένα ευρύ φάσμα Raspberry Pi® Hats, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες σας, από την ενσωματωμένη ανίχνευση έως την απλή ενεργοποίηση κίνησης.

Συμβατό με το Arduino Iot Cloud

Επωφεληθείτε από τις δυνατότητες του Arduino Cloud με πλήρη συμβατότητα! Η ενσωμάτωση του  Portenta Hat Carrier με το IoT Cloud της Arduino είναι ένας απλός και γρήγορος τρόπος για να εξασφαλίσετε ασφαλή επικοινωνία. Ελέγξτε τις συσκευές σας από απόσταση και παρακολουθήστε την κατάσταση τους σε πραγματικό χρόνο.

Πλεονεκτήματα

  • Προσθέστε Raspberry Pi® Hats στα project σας
  • Αποκτήστε γρήγορη πρόσβαση σε περιφερειακά CAN, USB, Ethernet
  • Εκμεταλλευτείτε την MicroSD κάρτα για καταγραφή δεδομένων
  • Εύκολο debugging μέσω των ενσωματωμένων JTAG pins
  • Γρήγορος έλεγχος actuators με 16x analog I/Os
  • Ιδανικό εργαλείο prototyping για επεκτάσιμες εφαρμογές με Portenta

Μείνετε συντονισμένοι στο GRobotronics Makerstore για περισσότερες πληροφορίες!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Τα 10 καλύτερα UNIHIKER projects

Arduino PLC Starter Kit- Ανακαλύψτε το μέλλον του Βιομηχανικού Αυτοματισμού

Arduino Portenta C33: Ένα υψηλών επιδόσεων οικονομικό οξύμωρο

LoRa: open source ασύρματη επικοινωνία για όλους