microbit kitronik dfrobot gravity-huskylens

Μεταμορφώστε το micro:bit σας με αξεσουάρ!

Μεταμόρφωσε το micro:bit σου σε πιάνο, χειριστήριο, ρομπότ και πολλά άλλα με αξεσουάρ και πρόσθετα για micro:bit!

To BBC micro:bit σχεδιάστηκε για να απελευθερώσει την δημιουργική διάθεση των μαθητών παγκοσμίως! Είναι γνωστό ως ένας πανίσχυρος υπολογιστής ¨τσέπης¨ με ατελείωτες δυνατότητες!

Δίνει στους μαθητές την δυνατότητα να δημιουργήσουν και να προσωποποιήσουν τις ιδέες τους, προγραμματίζοντας αλλά και σχεδιάζοντας δικές τους ιδέες απο χαρτόνι, ξύλο και άλλα υλικά!

Κινούμενοι στην κατεύθυνση αυτή, έχουμε προσθέσει στην παλέτα προιόντων μας πολλά αξεσουάρ, για να κάνουμε τα project σας πιο ενδιαφέροντα και να προσθέσουμε περαιτέρω λειτουργίες στο micro:bit σας!

micro:bit and Maqueen

DFRobot micro: Maqueen Lite

Το Maqueen είναι ένα ρομπότ που χρησιμοποιείται στην εκπαίδευση STEM, σε συνδυασμό με το micro:bit. Το μικρό του σώμα, και ο plug-and-play σχεδιασμός του, επιτρέπει στα παιδιά να μάθουν εύκολα και γρήγορα τον γραφικό προγραμματισμό, καλλιεργώντας παράλληλα το ενδιαφέρον τους για την επιστήμη και τη λογική σκέψη.

DFRobot micro:GamePad

Το GamePad V4.0 για micro:bit είναι ένα gamepad με joystick για χρήση με micro:bit. Διαθέτει αναλογικό joystick τριών αξόνων υψηλής ακρίβειας. Ο συνδυασμός joystick και gamepad σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση και την ταχύτητα του Maqueen σας ταυτόχρονα!

micro:bit dfrobot
micro:bit kitronik

Kitronik :KLEF Piano

Συνθέστε ένα μονοφωνικό μουσικό αριστούργημα σε microbit με το Kitronik :KLEF Piano για το BBC micro:bit. Το Πιάνο διαθέτει 15 capacitive πλήκτρα αφής, με τα 13 εκ των οποίων τοποθετημένα σαν ενιαία οκτάβα και 2 κουμπιά λειτουργίας up down που μπορούν να σας επιτρέψουν να αλλάξετε οκτάβες.

DFRobot Gravity HUSKYLENS

Το HuskyLens είναι ένας εύχρηστος AI αισθητήρας μηχανικής όρασης. Είναι εξοπλισμένος με πολλαπλές λειτουργίες, όπως αναγνώριση προσώπου, παρακολούθηση αντικειμένων, αναγνώριση αντικειμένων, παρακολούθηση γραμμής, αναγνώριση χρώματος και αναγνώριση QR code!

micro:bit HuskyLens
micro:bit waveshare

Waveshare Gamepad Module

Το μικρό αυτό module προσθέτει χειριστήρια arcade στο micro:bit σας, καθιστώντας δυνατή τη μετατροπή του σε μίνι κονσόλα παιχνιδιών. Υπάρχει ενσωματωμένο buzzer για την αναπαραγωγή μουσικής και ηχητικών εφέ παιχνιδιού! Προγραμματίστε το δικό σας παιχνίδι και παίξτε με τους φίλους σας!

Kitronik Prong Soil Moisture Sensor

Αυτός ο αισθητήρας υγρασίας εδάφους για το BBC microbit μπορεί να τοποθετηθεί απευθείας σε ένα micro:bit για την παρακολούθηση της υγρασίας που υπάρχει στο έδαφος. Οι δύο αγώγιμες ακίδες τοποθετούνται στο χώμα και το micro:bit διαβαζει την ενδειξη υγρασίας αμέσως!

micro:bit kitronik probe
micro:bit dfrobot

DFRobot micro:IoT Expansion Board

To Expansion Board αυτό είναι ένα εύκολο και αποτελεσματικό εργαλείο για την δημιουργία εφαρμογών IoT, όπως: σύστημα παρακολούθησης καιρικών συνθηκών, σύστημα απομακρυσμένου ποτίσματος, αποστολή email μέσω IFTTT, περιβαλλοντική παρακολούθηση, σύστημα αυτόματου εξαερισμού αλλά και πολλά άλλα!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Φτιάξτε τα πιο δημιουργικά δώρα Χριστουγέννων!

Micro: maqueen, η απόλυτη πλατφόρμα εκπαιδευτικού προγραμματισμού με micro:bit!

Φτιάξτε θήκη μπαταριών για το BBC micro:bit σας

Καταγραφή δεδομένων με το BBC micro:bit