boson

Μάθε, Παίξε και Εξερεύνησε με την σειρά αισθητήρων BOSON!

Η σειρά αισθητήρων BOSON απο την DFRobot βοηθάει στην ανάπτυξη της λογικής και δημιουργικής ικανότητας κάνοντας την εκπαίδευση STEAM προσβάσιμη για όλους!

Τα Boson είναι μια σειρά από αρθρωτά ηλεκτρονικά “τουβλάκια” (blocks), σχεδιασμένα για νέους εφευρέτες και εκπαιδευτικούς STEM.

Τα block αισθητήρων, εισόδων και εξόδων (κουμπιά κτλ) συνδέονται με ατελείωτους συνδυασμούς επιτρέποντας στα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο της φυσικής και των πειραμάτων, αλλά και την διάδραση μεταξύ αισθητήρων και περιβάλλοντος!

BOSON

50+ modules, άπειρες δυνατότητες

Η πλατφόρμα Boson διαθέτει περισσότερα από 50 διαφορετικά blocks, όπως αισθητήρες, actuators, logic gates και άλλα.
Οι μονάδες που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες κωδικοποιούνται χρωματικά με τέσσερα χρώματα.

BOSON
Plug and play – Απλό και ασφαλές

Οι μονάδες Boson συνδέονται μέσω εύκαμπτων καλωδίων με 3-Pin headers, χωρίς να απαιτείται συγκόλληση. Αυτός ο κλασικός σχεδιασμός διασφαλίζει την απλότητα και τη σταθερότητα τόσο της μετάδοσης σήματος όσο και της ισχύος, ενώ παράλληλα διασφαλίζει ότι δεν υπάρχει πιθανότητα αντίστροφης σύνδεσης και βραχυκυκλώματος.

BOSON
BOSON
Στηρίξτε τα παντού

Οι μονάδες Boson είναι μαγνητικές. Μπορούν να κολλήσουν σε έναν λευκό πίνακα, ένα ψυγείο ή άλλα μαγνητικά αντικείμενα με ένα κλικ.
Κάθε μονάδα Boson συνοδεύεται από βάσεις τοποθέτησης που είναι συμβατές με τουβλάκια Lego και βίδες.

Χωρίς προγραμματισμό

Τα block των logic gates, πύλη AND gate, OR gate, NOT gate, μαζί με άλλα λειτουργικά block επιτρέπουν στα παιδιά να προγραμματίσουν με φυσικό τρόπο την εφεύρεσή τους, δίνοντάς τους μια άμεση κατανόηση της λογικής ροής.

BOSON
BOSON
Προγραμματιζόμενα

Οι μονάδες Boson μπορούν να αναβαθμιστούν σε συνδυασμό με πλατφόρμες όπως micro: bit και Arduino, υποστηρίζοντας τις γλώσσες προγραμματισμού Scratch, MakeCode, JavaScript, Python και C.

Ψηφιοποιημένη επιστημονική εξερεύνηση

Η πλατφόρμα Boson περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητήρες βιομηχανικών προδιαγραφών. Ωστόσο, είναι και αυτοί απλοί και εύκολοι στη χρήση όπως και τα υπόλοιπα Boson.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους επιστημονικούς αισθητήρες Boson για επιστημονικά πειράματα εισαγωγικού επιπέδου, για την εξ΄αποστάσεως παρακολούθηση του περιβάλλοντος ή ακόμη και για τη μεταφόρτωση των δεδομένων σε έναν IoT server.

BOSON
BOSON
Εκπαιδευτικά προγράμματα και μαθησιακό υλικό

Για να βοηθήσετε τα παιδιά να ξεκινήσουν με τα Boson, κάθε κιτ συνοδεύεται από οδηγίες για τα πρώτα πειράματα, που περιλαμβάνουν διαγράμματα και παραδείγματα κώδικα. Επίσης, παρέχονται tutorials και έτοιμα πειράματα και κατασκευές αλλά και σχέδια μαθημάτων.

Η σειρά BOSON περιλαμβάνει πακέτα αισθητήρων αλλά και θεματικά kit για συγκεκριμένες κατευθύνσεις (Φυσική, Σεισμός, micro:bit κτλ). Ανακαλύψτε τα στο Grobotronics Education Store!

Post navigation

Leave a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Μετέτρεψε το BBC micro:bit σου σε ζάρι!

LoRa: open source ασύρματη επικοινωνία για όλους

Συστήσου εύκολα με την κονκάρδα BBC micro:bit!

Μάθε πολλαπλασιασμό με το BBC micro:bit!